DELFGAUW

delfgauw

Gouden Rijderplein 15
2645 EX Delfgauw
015-2626390
Delfgauw@hairapp.nl

Openingstijden

Maandag         Gesloten

Dinsdag         09:30 – 17:30

Woensdag       09:30 – 20:30

Donderdag      09:30 – 20:30

Vrijdag            08:30 – 17:30

Zaterdag         Gesloten

Zondag           Gesloten

 

Salonpagina HairAPP - de kapper in Delfgauw voor jou!

Het professionele team van de HairAPP kapper in Delfgauw staat voor je klaar. Op deze pagina geven we je meer informatie over wie wij zijn, hoe we werken en waarom HairAPP zo bijzonder is. Onze salon is goed bereikbaar en je kunt op loopafstand parkeren. Loop gerust binnen, met of zonder afspraak. Het adres, de openingstijden en de contactgegevens vind je bovenaan deze pagina.  

Een goede kapper hoeft echt niet duur te zijn

Je zoekt een goede kapper in Delfgauw, je wilt veel kwaliteit voor een normale prijs? Je kunt je haar laten kleuren bij ons, al voor de vaste prijs van €17,50 in combinatie met knippen. Er is géén toeslag voor lang of dik haar. Onze haarstylisten worden altijd getraind op de laatste trends, producten, kleur- en kniptechnieken. Daarnaast werkt HairAPP met de professionele producten van L’Oreal en Kérastase.

Een goede kapper hoeft gewoon echt niet zo duur te zijn, dat bewijzen we keer op keer. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook nog eens regelmatig leuke acties en aanbiedingen!

Waarom HairAPP?

De meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is natuurlijk geweldig, maar er zijn nog veel meer redenen om naar HairAPP Delfgauw te gaan. Zo kun je bij ons terecht voor alle kappersbehandelingen, met of zonder afspraak. Je kunt binnenlopen wanneer het jou goed uitkomt, of je kunt eenvoudig online een afspraak maken.

Verder werken wij uitsluitend met producten van L’Oreal en Kerastase, en geven we ook nog is standaard 20% korting op producten voor thuisgebruik!!

Je bent welkom bij HairAPP Delfgauw!