Kom langs of maak direct een afspraak- Kapper Nootdorp

Quality you want!

info@hairapp.nl

Kom langs of maak direct een afspraak – Kapper Nootdorp

Welkom op de pagina van HairApp  Nootdorp, Kapper Nootdorp. Op zoek naar een uitstekende kapper in Nootdorp?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zien je graag in onze salon in Nootdorp, wij zijn te vinden op Lange Baan 1 en zijn  bereikbaar op 015-2629950.  Uiteraard zijn wij ook in andere plaatsen beschikbaar, kijk daarom op onze salonpagina

Informatie kapper Nootdorp

Bij HairApp kunt u altijd terecht, wij werken zowel met als zonder afspraak. Je kunt dus zo bij ons binnen lopen. Wij zijn ook op maandag open!

HairApp Nootdorp is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op loopafstand. Bij ons binnen wordt u altijd verwend met heerlijke koffie of een kop thee. Ook zorgen wij voor up-to-date tijdschriften om de wachttijd tijdens of voor uw behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.

Bij HairApp werken wij alleen met gediplomeerde haarstylisten welke een uitgebreid trainingsprogramma bij HairApp hebben doorlopen. Daarnaast worden onze haarstylisten regelmatig getraind zodat ze constant vaktechnisch op de hoogte zijn van de laatste trends. Kortom onze kapsters staan altijd voor u klaar met hun kennis en ideeën.

Ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Wellicht hebben wij een interessante baan voor jou, kijk daarom snel op onze vacature pagina

Openingstijden kapper Nootdorp

Openingstijden Kapper Nootdorp
Maandag 10:00 – 18:00 uur
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten

footer-bg