ROTTERDAM-KRALINGEN

kapper-rotterdam

Oudedijk 161 B
3061 AB Rotterdam
010-2019001
kralingen@hairapp.nl

Openingstijden

Maandag         Gesloten

Dinsdag          08:00 – 17:30

Woensdag       08:00 – 17:30

Donderdag      08:00 – 17:30

Vrijdag            08:00 – 20:30

Zaterdag         08:00 – 16:00

Zondag           Gesloten

Salonpagina HairAPP - de kapper in Rotterdam Kralingen voor jou!

Het professionele team van de HairAPP kapper in Rotterdam Kralingen staat voor je klaar. Op deze pagina geven we je meer informatie over wie wij zijn, hoe we werken en waarom HairAPP zo bijzonder is. Onze salon is goed bereikbaar en je kunt op loopafstand parkeren. Loop gerust binnen, met of zonder afspraak. Het adres, de openingstijden en de contactgegevens vind je bovenaan deze pagina.

Een goede kapper hoeft echt niet duur te zijn

Je zoekt een goede kapper in Rotterdam, je wilt veel kwaliteit voor een normale prijs? Je kunt je haar laten kleuren bij ons, al voor de vaste prijs van €17,50 in combinatie met knippen. Er is géén toeslag voor lang of dik haar. Onze haarstylisten worden altijd getraind op de laatste trends, producten, kleur- en kniptechnieken. Daarnaast werkt HairAPP met de professionele producten van L’Oreal en Kérastase.

Een goede kapper hoeft gewoon echt niet zo duur te zijn, dat bewijzen we keer op keer. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook nog eens regelmatig leuke acties en aanbiedingen!

Waarom HairAPP?

De meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is natuurlijk geweldig, maar er zijn nog veel meer redenen om naar HairAPP Rotterdam te gaan. Zo kun je bij ons terecht voor alle kappersbehandelingen, met of zonder afspraak. Je kunt binnenlopen wanneer het jou goed uitkomt of je kunt eenvoudig online een afspraak maken.

Verder werken wij uitsluitend met producten van L’Oreal en Kerastase, en geven we ook nog is standaard 20% korting op producten voor thuisgebruik!!

Je bent welkom bij HairAPP Rotterdam!