HairApp steunt Pink Ribbon - Kom ook in actie!

Quality you want!

info@hairapp.nl

HairApp steunt Pink Ribbon.

pinkribbon

HairApp steunt Pink Ribbon.

HairApp komt in actie voor Pink Ribbon!

In Oktober werkt HairApp in het belang van Pink Ribbon. Dat doen we om wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker mogelijk te maken. Waardoor de overlevingskansen en kwaliteit van leven van borstkankerpatiënten worden vergroot. En dat is hard nodig! Want iedere dag overlijden er in Nederland nog 9 mensen aan borstkanker.

Doe ook mee en steun Pink Ribbon

HairApp verkoopt de Invisibobble, de nieuwste trend om “kreukvrij” haar te behouden na het dragen van een elastiek. Waarvan €5,- per verkochte Invisibobble gedoneerd wordt. Tevens staat in elke salon een donatie box, om borstkankerpatiënten in de internationale borstkankermaand oktober te steunen.

Oktober is borstkankermaand

Het gehele jaar zet Stichting Pink Ribbon zich in – samen met haar partners, het Nederlandse bedrijfsleven en vele anderen – om (media)aandacht te vragen voor borstkanker en fondsen te werven. Met als hoogtepunt de maand oktober. In deze speciale borstkankermaand worden er door particulieren en bedrijven traditioneel veel acties en evenementen georganiseerd om aandacht te vragen voor borstkanker.

Hair APP_steunt_PINKRIBBON
footer-bg