HairAPP in Nootdorp

Vanaf 4 september zal HairAPP Nootdorp, de kapper in Nootdorp verhuizen naar de Lange Baan 1 te Nootdorp.
Deze nieuwe locatie is gelegen naast de huidige salon. De nieuwe locatie zal voorzien zijn van het volledige vernieuwde interieur en concept van HairAPP. Dit alles tegen dezelfde lage prijzen die u al gewend was.

Over HairAPP Nootdorp

HairAPP in Nootdorp is onderdeel van een jonge en professionele kappersorganisatie. Op diverse locaties in Nederland werken wij met het HairAPP concept. We werken zowel met als zonder afspraak. U kunt bij ons online reserveren.

HairApp Nootdorp zet de nieuwe standaard voor een kapsalon.
We bieden:
– Verse gemalen bonenkoffie
– Verse thee
– en nog veel meer om uw beleving bij ons compleet te maken.
Kom snel langs om dit zelf te ervaren.

HairApp Nootdorp is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar op loopafstand. Bij ons binnen wordt u altijd verwend met heerlijke koffie of een kop thee. Ook zorgen wij voor up-to-date tijdschriften om de wachttijd tijdens of voor uw behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.

Bij HairApp werken wij alleen met gediplomeerde haarstylisten welke een uitgebreid trainingsprogramma bij HairApp hebben doorlopen. Daarnaast worden onze haarstylisten regelmatig getraind zodat ze constant vaktechnisch op de hoogte zijn van de laatste trends. Kortom onze kapsters staan altijd voor u klaar met hun kennis en ideeën.

Kennismaken met HairAPP Nootdorp

Nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe salon in Nootdorp? Kom dan snel met HairAPP Nootdorp kennismaken en ervaar ons geheel vernieuwde concept zelf.

Adres HairAPP Nootdorp

Lange Baan 1
2632 GC Nootdorp

Openingstijden HairAPP Nootdorp

[dt_sc_one_half first]

[dt_sc_pricing_table_item heading=’Openingstijden Kapper Nootdorp’ button_text=’Reserveer nu online’ button_link=’http://app.mijnsalon.nl/booking?company=hairappnootdrp’ price=” per=”]

Maandag 10:00 – 18:00 uur
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten

[/dt_sc_pricing_table_item]

[/dt_sc_one_half]

[dt_sc_one_half ]

[/dt_sc_one_half]